Ervaringen van studenten

De lessen van Leen zijn een echte aanrader!
Je voelt je meteen welkom door haar warme, rustige en enthousiaste uitstraling.
Ze heeft een zeer professionele aanpak, oog voor de houding van ieder individu, en komt met veel variatie waardoor je je nooit zal vervelen.
Achteraf ben je niet alleen ontspannen maar ook zeer tevreden met deze totale body work-out!

Lisa

Student groepsles , Yoga in Opwijk

De respectvolle wijze waarop Leen les geeft is fijn. Niets moet en daarom kan iedereen meedoen zonder zich te forceren. Yoga houdt me soepel. Het geeft me energie en tegelijkertijd kom ik tot rust. Heel gezellig, erg afwisselend met af en toe een vleugje humor.

Sarah

Student groepsles , Yoga in Opwijk

 Ik volg sedert 1 jaar yoga lessen bij Leen , wat me steeds opvalt is het enthousiasme van Leen en het feit dat ze altijd rekening houdt met al haar leerlingen .

Elke les is telkens weer anders , de invalshoek varieert elke les .

Ik ben 61 en voor mij is soepelheid van spieren en gewrichten heel belangrijk , sedert dat ik yoga volg bij Leen , voel ik mij leniger en ben ik gemotiveerd om een aantal oefeningen thuis te herhalen. Voor mij is de combinatie van yoga en fietsen ideaal, yoga is echt een toegevoegde waarde aan andere sporten

Frank

Student groepsles, Yoga in Opwijk

Voor mij is de power yoga een positieve ervaring want ik hou wel van wat actie tijdens de les.

Er wordt zowel op het lichamelijke als op het mentale vlak gewerkt. Kracht, conditie en souplesse, de lessen geven balans, energie en rust..

Leen brengt de yoga op een professionele manier en er zit ook veel variatie in de oefeningen. Elke week is er wel een nieuw houding/pose die we kunnen leren.

Een echte aanrader, het is een gezonde manier om lichaam en geest te versterken.

Chris

Student groepsles, Yoga in Opwijk

Yoga was niets voor mij: voor softies, mediteren, stil worden, rustig zijn,… waar is de uitdaging? Tot iemand mij overtuigde van het tegendeel.

Ik ben mama van 3 kleuters, werk voltijds, help mijn man in zijn zaak en mis tijd voor mezelf.
Het anderhalfuurtje yoga per week geeft me zo veel voldoening. Ondanks dat we niet van  ons matje van amper 1,5m2 komen, voel ik elk spiertje liggen en zijn mijn gewrichten iedere week wat soepeler.

Bovendien kom ik tot rust. Ik put zoveel energie uit Leen haar les waardoor ik de week vol enthousiasme door ga.

De manier waarop Leen ons elke keer motiveert en nieuwe oefeningen naar voor schuift, zorgt ervoor dat ik voldoende uitdaging krijg en nieuwsgierig ben.
‘Aan alles komt een einde’ is een quote die ik van haar heb geleerd en dikwijls herhaal in moeilijke situaties.

Ik ben fan!

Ella

Student groepsles, Yoga in Opwijk

Klaar voor je eerste yoga ervaring?