Yoga op een SUP board?

We starten op het dek van het Joint Dokkaffee, een gezellig boot in het Handelsdok (nr 4 achter de post) op het Stapelplein te Gent. We gebruiken het uitstekende materiaal van DoXup Gent.

 

Tijdens deze 2uur sessie nemen we eerst de tijd om te wennen aan een Stand Up Paddle (SUP) board met behulp van enkele rustige yogahoudingen die je toelaten om vertrouwen te winnen op je supboard. Geleidelijk aan bouwen we de houdingen op tot wanneer je staand op je bord kan komen (het is immers een stand up paddle board).
We laten ons meevoeren met de stroom tot in Portus Ganda om dan vervolgens vrij terug te peddelen naar het Joint Dokkaffee. Waar we afsluiten met een relaxatie op het supboard.

 

De yoga oefeningen zullen op maat aan geboden worden, ben je een beginner, dan hoef je niet te vrezen voor spectaculaire en moeilijke poses, ben je een gevorderd yogi dan krijg je zeker en vast eens een uitdaging voorgeschoteld.

 

De kans dat je in het water valt is klein, maar ze bestaat natuurlijk wel. Het is aan te raden om kledij te dragen die nat mag worden, een handdoek te voorzien en reservekledij mee te nemen (mogelijkheid tot omkleden op de boot).

SUP yoga

door | jun 29, 2018 |