Workshop essentiële oliën – woensdag 20/03/2019, 20u00-21u30

In deze workshop combineren we yoga met essentiële oliën. Deze natuurlijke producten worden al eeuwen gebruikt door mensen om het welzijn te bevorderen. Ze worden uit de bloemen en planten gewonnen in hun meest pure vorm en hebben tal van gezondheidsvoordelen. Ze helpen ze onder andere onze geest ontspannen, versterken het immuunsysteem, versterken gewrichten, spieren en andere lichaamsprocessen. Daarom is yoga een extra aanvulling op deze voordelen. De zorgvuldig uitgekozen oliën worden in combinatie met yoga nog sterker. Door te focussen op onze ademhaling worden de aromatische moleculen nog dieper ingeademd waardoor ze door ons zenuwstelstel hun werk kunnen doen in ons lichaam. We gebruiken 5 olietjes die aromatisch en topisch (op de huid) worden aangewend. Deze workshop richt zich op het algemeen welzijn van geest en lichaam klaar om de lente en de zomer aan te vatten. 
De workshop is geschikt voor iedereen (ervaring of geen ervaring). Mocht je echter zwanger zijn of borstvoeding geven, gelieve dit op voorhand te melden aan de lesgever. 

Uw registratie is pas definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld van € 18 op BE64 0688 9099 6052 met vermelding naam + datum workshop. Annulatie met terugbetaling van uw inschrijvingsgeld is mogelijk tot 48 uur voor aanvang van de workshop.

 
Meirdam, Sint – Onolfsdijk 12, Dendermonde
Inschrijven: info@meirdam.be